لیست اختراعات محمد برزگر
برگ معرفي طرح -\\\\tعنوان طرح: دستگاه پيكنومتر گازي براي سنجش حجم و تخلخل در مقياس هاي پيوسته و متفاوت اين دستگاه يك ابزار دقيق آزمايشگاهي است كه با استفاده از قوانين ترموديناميك و ايده اي خلاقانه، و بهره گيري از مدارات الكترونيكي و پنوماتيكي حجم اجسام مختلف و مقدار تخلخل در يك مخلوط را با دقت بالا اندازه گيري مي كند. -\\\\tاهداف اين طرح: هدف از اين پروژه ساخت دستگاهي آزمايشگاهي است كه بتواند با تلفيق دانشهاي الكترونيك، كامپيوتر،مكانيك و فيزيك، سهولت، سرعت و دقت را براي فرآيند سنجش حجم يا چگالي در آزمايشگاه ها به ارمغان آورده و كشور عزيزمان را از واردات دستگاه مشابه بي نياز سازد. -\\\\tپيشينه اين نوآوري: از زمان ارشميدس تا كنون، روش هاي مختلفي مبتني بر روش ارشميدسي با استفاده از سيال مايع براي سنجش حجم استفاده مي شده است. براي سنجش حجم اجسام انحلال پذير، جاذب مايع و يا اجسامي كه سطحي متخلخل دارند، روش ارشميدسي و ديگر روش هايي كه از مايع استفاده مي كنند جوابگو نيست. براي اين منظور پيكنومتر هاي گازي ساخته شد. پيكنومتري كه در اينجا معرفي مي شود، ويژگي هاي بارزي نسبت به نمونه هاي خارجي دارد كه در زير آمده است. وظايف اصلي اين دستگاه: -\\\\tسنجش حجم براي اجسام مختلف از حجم 0.4 سانتي متر مكعب تا 1 ليتر -\\\\tسنجش تخلخل يا مقدار هواي آزاد در يك مخلوط ويژگي هاي برتر: -\\\\tمنحصر به فرد بودن از نظر ساختمان -\\\\tچند مقياسه يا Multi Scale بودن -\\\\tسنجش تخلخل مخلوط تا حجم 1ليتر -\\\\tاين دستگاه تلفيقي از پيكنومتر هاي مختلف است به اين معني كه تنها دستگاهي است كه مي تواند علاوه بر سنجش حجم اجسام كوچك و بزرگ، آزمايش سنجش تخلخل را هم انجام دهد و آزمايشگاه را از داشتن دستگاه هاي مختلف بي نياز سازد و سبب كاهش هزينه ها شود. -\\\\tدقت بالا -\\\\tخودكار و كامپيوتري بودن به اين معني كه خطاي انساني در كار با آن وجود ندارد -\\\\tكاربر پسند بودن و سهولت استفاده از آن -\\\\tسرعت بالا و كاهش زمان فرآيند حجم سنجي -\\\\tمجهز بودن به سيستم اشكال ياب خودكار براي سرويس و نگهداري آسان -\\\\tكاليبراسيون اتوماتيك -\\\\tقابليت تغيير سيستم بين Air Pycnometer و Gas Pycnometer -\\\\tعدم نياز به دستگاه هاي جانبي در هنگام كار با هواي آزاد -\\\\tامكان كنترل بر روي فشار اوليه و جلوگيري از آسيب ديدن نمونه مورد آزمايش -\\\\tهزينه پايين ساخت كاربرد: -\\\\tدانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي -\\\\tآزمايشگاه ها -\\\\tمعادن -\\\\tمهندسي معكوس -\\\\tكاربرد اجرايي: براي واضحتر شدن كاربرد اين طرح ميتوان مسئله سنجش تخلخل يك نمومه محصول برنج را مثال زد كه با استفاده از اين دستگاه فرآيند ذكر شده از 2 روز به 50 ثانيه كاهش مي يابد كه البته دقت آزمايش هم بالا خواهد رفت.
1- عنوان طرح: سيستم آبشيرين كن و آبگرمكن تركيبي خورشيدي 2- زمينه فني اختراع مربوط : E10 3- مشكل فني و بيان اهداف اختراع : با توجه به مشكل كمبود آب شيرين و همچنين مشكلات سوخت هاي فسيلي از قبيل روند رو به كاهش، هزينه نسبتا بالا و آلودگي زيست محيطي اين سوخت ها، امروزه استفاده از انرژي خورشيد از اهميت بالايي برخوردار است. با توجه به اين كه انرژي خورشيد يك انرژي تجديد پذير و پاك ميباشد، تصميم گرفته شد كه در راستاي افزايش بازدهي سيستم هاي خورشيدي كار بيشتري انجام گيرد. كمبود آب شيرين در بسياري از مناطق يكي از مشكلات اساسي مي باشد 4- ارائه راه حل براي حل مشكل موجود : به همين دليل براي كمك به حل اين مشكل يك آبشيرين كن خورشيدي ساخته شد و تكنيك هايي براي افزايش راندمان اين سيستم ارائه شد كه درپايان اين سيستم افزايش محصول خوبي نسبت به سيستم هاي ساده داشته و نكته جالب توجه اين سيستم توليد آب شيرين در شبانه روز مي باشد. هدف اصلي در اين كار تحقيقاتي طراحي و ساخت آبشيرين كن خورشيدي و تركيب آن با آبگرمكن خورشيدي براي تامين آبگرم بهداشتي و آب مصرفي يك خانواده 2-3 نفري است. پس از مطالعه بر روي آب شيرين كن هاي خورشيدي و بررسي نحوه عملكرد و راندمان آنها، يك آبشيرين كن خورشيدي آبشاري همراه با فين، كندانسور، بازتابنده هاي داخلي و خارجي ساخته شد. در آبشيرين كن ساخته شده در قسمت جلويي هر پله آب بند هايي تعبيه شده تا آب مسير مارپيچي را طي كند و بيشتر با صفحه جاذب انرژي در تماس باشد تا به دماي بالاتري برسد. استفاده از فين ها بر روي سطح پله ها به منظور ايجاد نقاط داغ براي افزايش دماي آب در طول مسير، استفاده از بازتابنده خارجي در قسمت فوقاني و بازتابنده هاي داخلي در قسمت پايه پله ها براي انعكاس پرتوهاي خورشيد به كف پله ها و افزايش دماي آنها، استفاده از كندانسور خارجي براي كمك به تقطير بخار توليدي در آبشيرين كن بوده است. آب شيرين كن خورشيدي ساخته شده با يك آبگرمكن خورشيدي لوله خلا تركيب شده تا به هدف پروژه كه تامين آبگرم بهداشتي و آب آشاميدني يك خانواده 2-3 نفره بوده دست يابيم
عنوان اختراع: توليد رب گوجه فرنگي فراسودمند با استفاده از نگهدارنده هاي طبيعي با منشا گياهي اسانس ها از جمله تركيبات طبيعي با اثرات ضد باكتريايي ، ضد قارچي ، ضد اكسايشي و ضد سرطاني هستند كه مي توان از آن ها به عنوان نگهدارنده در مواد غذايي استفاده كرد. رب گوجه فرنگي به عنوان يك فرآورده غذايي كه روزانه مورد استفاده عموم جامعه قرار مي گيرد، نقش به سزايي در تامين نيازهاي چشايي و تغذيه اي دارد. حضور و رشد قارچ ها در مواد غذايي مي تواند منجر به فساد و كاهش كيفيت غذا شود. افلاتوكسين هاي حاصل از آسپرژيلوس ها به عنوان عامل ايجالد سرطان كبد در انسان و حيوان شناخته شده اند. امروزه براي نگهداري رب گوجه فرنگي از نگهدارنده هاي شيميايي مثل سديم بنزوات استفاده مي شود، كه مشكلات زيادي دارند. در فرمولاسيون اين رب گوجه فرنگي از دو اسانس مرزنگوش وحشي و دارچين به ميزان 200ppm استفاده شد.
تولید نانو سوسپانسیون چشمی پیروکسیکام جهت درمان و پیشگیری یووئیت
تولید نانو سوسپانسیون چشمی متیل پردنیزولون جهت درمان و پیشگیری یووئیت
موارد یافت شده: 9